Uutiskirjeet

Tiedote, huhtikuu 2019:  Pro Dancen ohjelmisto ja jäsenmaksu vuonna 2019

 Hyvä Pro Dancen jäsen,

Pro Dancen toimintavuosi on käynnistynyt vauhdikkaasti. Maaliskuun alussa tanssittiin upea Pro Dance -gaala täydelle Aleksanterin teatterille. Gaalassa jaettiin jälleen vuosittaiset Pro Dance -palkinnot ja -stipendit. Elämäntyöstään tanssin hyväksi palkittiin Helsingin tanssiopiston perustaja ja rehtori Leila Sillantaka. Katso kaikki stipendiensaajat sivuiltamme www.prodanceyhdistys.fi

Pro Dance Gaalan tunnelmiin voit myös palata Facebookissa, jossa on gaalan kuvakollaasi. (Kuvaaja Susanna Reitamo)

 _____________________________________________________________

Pro Dancen jäsenmaksu vuodelle 2019

Jäsenmaksu vuodelle 2019 on 25 €. Se pyydetään suorittamaan 30.4. mennessä Pro Dancen stipenditilille FI43 4730 4720 0180 36. (Kirjoita viestiosaan jäsenen nimi, jos on muu kuin laskun maksaja).

_____________________________________________________________

Uusi hallitus on valittu

Sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 18.3.2019. Kokouksessa valittiin uusi hallitus toimintavuodelle 2019. Puheenjohtajaksi valittiin Maija Nikkonen-Hilli. Hallituksen jäseniksi valittiin Jari Harmoinen, Tytti Hirvonen, Reija Kyläkallio, Jani Talo, Arja Tervo ja Laura Vilhonen. Varajäseniksi valittiin Liisa Palin ja Tiina Timonen.

Uusi hallitus valitsi ja nimitti varapuheenjohtajaksi Laura Vilhosen, sihteeriksi Tiina Timosen ja taloudenhoitajaksi Reija Kyläkallion. Kiitämme lämpimästi väistyviä hallituksen jäseniä Anita Remitziä, Valeri Konosta sekä Merja Ruohelaa, jotka ovat tehneet pitkän uran yhdistyksen hallituksessa.

_____________________________________________________________

Mahdollisuus seurata Helsingin tanssiopiston erikoiskoulutusluokan opetusta

Pro Dancen jäsenille on järjestetty tilaisuus seurata Helsingin tanssiopiston ylimmän erikoiskoulutusluokan opetusta ja tunteja lauantaina 27.4. alk. klo 11.15 Helsingin Leipätehtaalla os. Kaikukatu 4 (5. kerros, ovikoodi 1969). Luokan opettajana toimii balettipedagogi Marianna Rumjantseva.

Ilmoittaudu tilaisuuteen perjantaihin 26.4. mennessä osoitteella prodanceyhdistys@gmail.com

Pro Dancen ohjelmistoa vuodelle 2019

·      Helsingin tanssiopiston ylimmän erikoiskoulutusluokan avoimet ovet Pro Dancelaisille lauantaina 27.4. klo 11.15 alkaen

·      Matka Viron Kansallisbaletin vieraaksi 25.-26.5.2019. Ilmoittautuminen on päättynyt. Lisätietoa ja tarkennettu matkaohjelma on tulossa ilmoittautuneille lähiaikoina.

·      Lappeenrannan balettigaala la 31.8. Lisätietoa tulossa.

·      Syksyllä luentosarja tanssin opiskelijoille ja heidän huoltajilleen

·      Pikkujoulut Teatterimuseossa marras-joulukuussa