Kevään ohjelmistoa

MAALISKUU

Pro Dance -gaala 2024: Tanssin tuhannet tarinat

Aika: 10.3.2024 klo 17
Paikka: Aleksanterin teatteri

Sunnuntaina 10.3.2024 klo 17 tanssin ammattilaiset ja nuoret lahjakkuudet kokoontuvat tanssimaan vuotuista Pro Dance -gaalaa Helsingin Aleksanterin teatteriin suomalaisen tanssin hyväksi. Esiintyjinä nähdään mm. Suomen kansallisbaletin tanssijat Seo Yeun Kim ja Clark Eselgroth, Nao Harada, Marco di Salvo, David Rathbun, Edita Raušerová, Aapo Kokkonen, Sara Saviola, Anna Sariola, Evaldas Bielinis sekä vuoden 2022 Helsingin kansainvälisen balettikilpailun voittaja Yuka Masumoto partnerinaan Sunshuke Arimizu. Lisäksi gaalaa tähdittävät Maria Hostikka, Ballet Finlandin, Johanna Nuutinen +Collaborators- ja Compañía Kaari & Roni Martinin & Helsinki Dance Companyn -ryhmän tanssijat. Gaalassa nähdään myös Valtakunnallisessa balettikilpailussa menestyneitä nuoria tanssijoita sekä muita nuoria lahjakkuuksia. Gaalassa jaetaan vuosittaiset Pro Dance -stipendit, nimikkostipendit sekä elämäntyöpalkinnot.
Lipunmyynti: Lippu.fi:stä tai Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä. Aikuiset 40 €/ 33 €/ 29 € + toimituskulut

TOUKOKUU

Toukokuussa Pro Dance matkaa keväiseen Tallinnaan

Aika: 25.-26.5.2024
Paikka: Tallinna

Pro Dance järjestää balettimatkan Tallinnaan 25.-26.5.2024. Ohjelmassa on uusi tulkinta iki-ihanasta klassikosta, Giselle-baletista. Koreografi Michael Pink yhdistää siinä klassista ja nykykoreografiaa. Tarina on siirretty ghettoon 2. maailmansodan aikaisessa Euroopassa, jossa Giselle ja Albrecht rakastuvat ja löytävät tukea toisistaan sodan keskellä.
Baletti-illan lisäksi luvassa on muutakin tanssiaiheista ohjelmaa. Baletin johtaja Linnar Looris ottaa meidät vastaan Estonia-teatterissa, ja kierrättää meitä sen tiloissa ja kertoo samalla meille balettiryhmänsä kuulumisista.
Matkan hinta on 180 €/henkilö/2hh ja 240 €/1hh.
Matkan hintaan sisältyy: laivamatkat Eckeröline M/s Finlandia (sis.yhteinen hytti matkatavaroille), taksimatka satama-hotelli-satama, lippu esitykseen (Estonia-teatteri la klo 19, permanto tai 1.parvi), hotelli (sis. aamiaisen) ja Pro Dancen tanssiaiheisen ohjelman. Majoitus on 5-tähden Savoy-boutique hotellissa, aivan Estonia-teatterin lähellä, vanhan kaupungin laidalla.
Aikataulu Eckeröline M/s Finlandia: la 25.5. Hki-Tallinna klo 9–11.15, su 26.5. Tallinna-Hki klo 18.30–21

Näin ilmoittaudut mukaan: Ilmoittaudu 8.3. mennessä Jari Harmoiselle (jari.harmoinen (at) gmail.com). Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja sen jälkeen maksa matka Pro Dancen tilille viimeistään 15.3.
Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun matka on maksettu. Tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Pro Dancen tilinumero on FI59 3131 1002 1963 88.

Etsimme taidemesenaatteja

 

Pro Dance on suomalaisen tanssiyleisön yhteisö, jonka kaikki toiminta tähtää tanssin ammattilaisten ja nuorten lahjakkuuksien tukemiseen. Yksityiset lahjoittajat ja yrityskumppanit ovat tärkeä toimintamme tukipilari. Haluatko sinä tai yrityksesi toimia taidemesenaattina ja saada samalla näkyvyyttä? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

 

Puheenjohtaja Maija Nikkonen-Hilli

maijanikkonenhilli@gmail.com

+358 44 0883997