Pro Dance -gaala 2023 on kunnianosoitus suomalaisen tanssin vahvalle naisenergialle – jumalaisia miestanssijoita unohtamatta

Pro Dance -gaala 2023 tuo jälleen Aleksanterin teatteriin upean ja monipuolisen kattauksen tanssia, koreografeja ja musiikkia. Gaala on kunnianosoitus tanssin vahvalle naisenergialle jumalaisia miestanssijoita unohtamatta ja ohjelmisto on läpileikkaus koko tanssin kirjoon: balettia, nykytanssia, Breakdancea, Hip Hopia, vakiotansseja ja flamencoa.

Gaalan tähtikaarti on huikea. Esiintyjinä nähdään mm. Helsingin kansainvälisen balettikilpailun voittaja Yuka Masumoto sekä muita Suomen kansallisbaletin upeita tanssijoita, kuten Rebecca King, Sara Saviola, Sari Ikonen ja Heidi Salminen; Suomea Pariisin Olympialaisissa vuonna 2024 edustava Breakdance-tanssija Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmastakin tutut Jutta ja Sami Helenius, Tanssiteatteri ERI, Ballet Finland, flamencoryhmä Quadriculo, Talent-kilpailustakin tuttu Hip Hop -tanssija Olli Sukuvaara sekä joukko muita nuoria lahjakkuuksia Suomen kansallisoopperan ja -baletin balettioppilaitoksesta, Helsingin tanssiopistosta, Espoon tanssiopistosta ja Vantaan tanssiopistosta.

Gaalan juontavat Suomen kansallisbaletin tanssijat Tiina Myllymäki ja Nikolas Koskivirta. Esiintyjäkaarti täydentyy vielä lähipäivinä ja ohjelmamuutokset ovat mahdollisia.

Gaalassa julkistetaan myös perinteiseen tapaan stipendien sekä Pro Dancen elämäntyöpalkintojen saajat. Tilaisuuden tuotto menee lyhentämättömänä stipendirahastoon tanssin ja sen tekijöiden hyväksi.

Pro Dance -gaala 26.3.2022 klo 17 Aleksanterin teatterissa.

Liput: á 42 € (35 €/eläkeläiset, opiskelijat, 25 €/lapset alle 12 v) + mahdolliset toimituskulut. Aleksanterin teatterin lipunmyynti, p. 09 676 980, aleksanterinteatteri.fi tai www.lippu.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *