Pro Dancen pikkujoulut sekä muuta tulevaa ohjelmistoa

Pro Dancen perinteiset pikkujoulut järjestetään jälleen Teatterimuseossa joulukuun alkupuolella. Tilaisuuden vieraaksi saapuu Suomen kansallisbaletin uunituore taiteellinen johtaja Javier Torres, joka kertoo paitsi ajatuksistaan suomalaisen tanssin keulakuvana myös omasta värikkäästä ja monipuolisesta taustastaan tanssijana ja koreografina Suomessa ja ulkomailla. Häntä haastattelee Suomen kansallisbaletin solistitanssija Nikolas Koskivirta. Torresin haastattelun lisäksi tilaisuudessa nähdään elävää tanssia ja illalliskortin hintaan kuuluu ohjelman lisäksi maistuva buffet, kuohuvaa sekä mahdollisuus tutustua Teatterimuseon ajankohtaisiin näyttelyihin.

 

Pro Dancen pikkujoulut

Aika: 11.12.2022 klo 15

Paikka: Teatterimuseo, Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1 G, Helsinki

Liput: 30 €

Ilmoittaudu tilaisuuteen 30.11.2022 mennessä prodanceyhdistys@gmail.com tai p. 044 0883997 sekä maksamalla illalliskortti 30 € yhdistyksen stipenditilille

FI59 3131 1002 1963 88 (Handelsbanken). Tilaisuuden koko tuotto käytetään tanssitaiteen hyväksi.

Tammikuussa Pro Dancen jäsenille on luvassa taiteilijatapaamisia sekä mahdollisuus seurata Suomen kansallisbaletin tanssijoiden harjoittelua. Lisätietoa sekä ilmoittautumisohjeet ovat tulossa myöhemmin.

Ennakkotietona myös, että Pro Dance -gaala järjestetään jälleen sunnuntaina 26.3.2023 klo 17 Aleksanterin teatterissa. Lisätietoa lipunmyynnistä sekä gaalan esiintyjistä ja ohjelmistosta on tulossa joulu-tammikuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *